FC Botoșani, pe ultimul loc si în ”social media”. Astăzi e ziua antrenorului, care nici nu a fost prezentat pe site-ul clubului

7 ianuarie 2024 | Liga 1

FC Botosani nu este pe ultimul loc doar la fotbal, ci si in social media. In mod incredibil, desi este un club de prima liga a Romaniei, daca urmaresti doar pagina oficiala de Facebook a clubului, nici nu stii ca echipa are un antrenor nou. 

Clubul botosanean nu a anuntat cine este noul antrenor principal, desi Bogdan Andone pregateste echipa de 3 zile. In plus, astazi este si ziua lui de nastere.

Cu greu a fost anuntat lotul de jucatori prezenti in cantonamentul de la Bucuresti, insa fara fotografii de la antrenamente, fara interviuri, asa cum se intampla la celelalte cluburi din Superliga.

Singura noutate postata pe pagina FC Botosani este despartirea de Ngoma, care a semnat cu Hermannstadt, desi au mai plecat si Virgile Pinson, dar si Carlo Casap, cel care a anuntat pe Facebook-ul personal ca a reziliat contractul cu botosanenii. La fel s-a intamplat si cu noul fotbalist Aldair Ferreira, cel care s-a prezentat singur in social media.

La finalul anului, FC Botosani s-a mai despartit de Gustavo Hebling sau Jeyson Halman, insa aceste rezilieri nu au fost anuntate suporterilor pe pagina clubului, iar acestia au aflat din presa nationala sau locala. Halman inca figureaza in lotul echipei de pe pagina oficiala a clubului.

Este cea mai proasta administrare a conturile de social media din ultimii 15 ani, la FC Botosani. Dezamagiti de cele petrecute, fanii isi arata indignarea prin comentarii publicate pe Facebook:

”Ați uitat fotograful acasă? Nu vreți să postați poze din cantonament? Amatorilor!”

”Prezentarea antrenorului va fi după ce îl demiteți?”

”Toți jucători postează ca au plecat numai la voi apar ca încă sunt :)))) proasta administrație”

”Azi 7 ian e ziua lui Bogdan Andone . La mulți ani”

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: