FC Botoșani s-a mai despărțit de un jucator. Se va lupta tot pentru evitarea retrogradării, dar într-un campionat de top

16 ianuarie 2024 | Liga 1

FC Botosani a anuntat despartirea oficiala de inca un jucator. Este vorba despre fundasul central Junior Pius, transferat la formaţia Deportivo de Chaves, din prima ligă a Portugaliei.

Sosit pe „Municipal” în a doua parte a sezonului anterior, Pius a evoluat în 28 de meciuri pentru „roş-alb-albaştri” şi a dat o pasă decisivă.

Nigerianul de 28 de ani a semnat cu FC Botoşani în martie 2023.

Apărătorul de 1,93 m şi-a început cariera la grupele de juniori şi tineret de la FC Porto, după care a evoluat pentru Desportivo Aves, Cesarense, Sanjoanense, Tondela, Paços de Ferreira (Portugalia), Royal Antwerp şi Sint-Truiden (Belgia).

Cariera lui nu este lipsită de trofee. În anul 2019, acesta a promovat cu gruparea Paços de Ferreira în prima divizie portugheză de pe primul loc, cucerind, astfel, trofeul Liga Portugal 2, iar un an mai târziu şi-a adăugat în palmares, alături de Antwerp, Cupa Belgiei.

Deportivo de Chaves este pe ultimul loc in Portugalia si lupta pentru evitarea retrogradarii. La finalul turului de campionat, Chaves are 11 puncte, cu 2 puncte sub Vizela si 4 puncte sub Rio Ave.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: