FC Botoșani si-a prezentat noile achizitii, in cadrul unei conferinte de presă: ”Doar așa putem să ne îndeplim obiectivul” – FOTO, VIDEO

16 ianuarie 2024 | Liga 1

Clubul FC Botosani a organizat astazi o conferinta de presa la Hotel Rapsodia, acolo unde a prezentat noile achizitii din aceasta iarna, jucatori cu care spera sa evite retrogradarea in Liga 1. 

Andrei Miron, Ioan Filip, Aldair Fereira, Zoran Mitrov, Juan Kaprof si Lorand Fulop, ultimul fiind la echipa încă din finalul anului trecut, au fost prezentati oficial de FC Botosani.

Cu un staff nou, condus de antrenorul Bogdan Andone, FC Botosani vrea sa faca 9 etape perfecte pana la startul Play-Out-ului, iar suporterii vor avea un cuvant de spus in aceasta lupta pentru mentinerea in Superliga.

”E o mare provocare pentru mine, pentru staff-ul meu, pentru jucători, pentru club, pentru oraș. Ar fi păcat ca această echipă să părăsească Liga 1 pentru că e o echipă care are liniște financiară, condiții de pregătire si a avut un cuvânt greu de spus în play-off-ul Ligii 1. Am mare încredere în jucătorii care au rămas si in care au venit. Au fost multe plecări și probabil vor mai fi. Sper ca suporterii să fie alături de echipă, la fiecare joc disputant la Botoșani. Chiar dacă echipa este condusă, în două minute se pot marca două goluri și se poate câștiga. Trebuie să avem încredere în echipă, în jucători, să-i susținem și să le oferim tot ce au nevoie ca să dea cel mai bun randament. Doar așa putem să ne îndeplim obiectivul”, a declarat antrenorul Bogdan Andone.

Primul meci oficial din 2024 va avea loc duminica, de la ora 15:00, impotriva celor de la CFR CLUJ.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: