Horațiu Moldovan, noul jucător al celor de la Atletico Madrid: „SF! Acum patru ani nu aveam echipă. E șansa vieții mele!”

20 ianuarie 2024 | Liga 1

Horațiu Moldovan va fi noul jucator al celor de la Atletico Madrid. După Radu Drăgusin, un alt jucator roman ajunge intr-un campionat de top.

Conform Digisport, portarul Rapidului și al echipei naționale va semna un angajament pe patru ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone. În primul sezon, el va încasa un salariu net de 800.000 de euro, urmând ca acesta să crească apoi progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare an.

Goalkeeper-ul titular al naționalei României a recunoscut că la început nu a crezut în zvonurile care îl dădeau la Betis Sevilla sau Atletico Madrid și, de asemenea, a ținut să precizeze că, după ce a fost clar că este într-adevăr dorit de gruparea din capitala Spaniei, nu avea cum să refuze o astfel de șansă, posibil unică în cariera lui.

”Am avut mai multe emoții decât de obicei, a fost o mare încărcătură în aceste zile pentru mine, într-o zi eram într-o parte, în altă zi în altă parte.

Da, la început nu am prea crezut, după, am văzut că avansează lucrurile și este oficial, m-am gândit că este șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid este de refuzat vreodată? Poate acest tren nu mai vine niciodată. Poți să fii cel mai bun portar din România și să nu mai vină niciodată.

Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel de mult și sper, când îmi va veni șansa, să demonstrez că am valoare. Am vorbit, am o legătură foarte strânsă cu mister Edi, vom vedea ce se va întâmpla până la vară. Cred că de asta e foarte frumos fotbalul, acum patru ani nu aveam echipă pe la Liga 2, iar acum sunt aproape să semnez cu Atletico Madrid. SF!

Nu au înțeles prea multe nici ei (n.r. coechipierii lui), nu am înțeles nici eu prea multe, dar m-au felicitat și speră să am o carieră de succes. Provocarea e să fiu sănătos și să dau tot ce am mai bun din mine”, a spus Horațiu Moldovan la finalul meciului Rapid – FC U Craiova 4-3.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: