INTERVIU acordat de Romario Benzar în GSP.ro, chiar înaintea meciului cu FCSB: ”Sper să obținem un punct sau chiar toate cele 3 puncte”

25 februarie 2024 | Liga 1

Romario Benzar (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la FC Botoșani, a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care a prefațat partida de diseară împotriva celor de la FCSB, echipă la care a evoluat timp de 2 ani. 

Romario este la primul meci pe care îl va juca pe Arena Națională împotriva celor de la FCSB din 2019 încoace, atunci când pleca de la roș-albaștri la Lecce pentru 2 milioane de euro.

– Romario, ai emoții înaintea acestui meci cu FCSB?
– Ca la fiecare meci sunt emoții, mai ales că este prima oară când joc pe Arena Națională de când am plecat în Italia. Se știe că FCSB reprezintă un capitol important din viața mea, m-am simțit foarte bine la această echipă, am foarte mulți prieteni în continuare. Sper să fie o revenire frumoasă pentru mine și să obținem un punct sau chiar toate cele 3 puncte.

– Cum vezi partida, ei fiind pe primul loc iar voi pe ultimul?
 Un meci foarte greu. FCSB are cel mai bun sezon din ultimii 6-7 ani. Are o echipă foarte bună, un staff care a reușit să pregătească această echipă. Sunt într-o formă bună, au jucători de valoare, dar și noi am demonstrat că suntem pe un drum bun de când a venit domnul Andone. Am făcut și noi niște surprize, am câștigat cu CFR, am fost aproape să învingem Craiova. Va fi un meci frumos.

– Veniți după niște rezultate bune, dar în ultimele două partide ați ratat victoria după ce ați fost egalați de fiecare dată în ultimele minute. V-a afectat moralul acest lucru?
– Îți dai seama, nu e tocmai ok să iei două meciuri la rând gol în minutul 91. Am pierdut 4 puncte, dar cred într-o lege a compensației. În play-out când vom avea nevoie cred că se vor întoarce aceste lucruri și pentru noi.

CITESTE TOT INTERVIUL PE GSP.RO!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: