Juan Kaprof, după cele două marcate cu Craiova: ”As vrea sa dau golurile marcate, pentru cele trei puncte”

18 februarie 2024 | Liga 1

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa cu numărul 26 din SuperLigă.

Formația lui Bogdan Andone a condus cu 2-0 la pauza meciului, dar Universitatea Craiova a reușit să revină prin reușitele lui Alexandru Mitriță, minutul 53, și Elvir Koljic, minutul 90+5.

Cele două goluri ale celor de la FC Botoșani au fost marcate de Juan Kaprof, atacantul care a ajuns în această iarnă la formația lui Bogdan Andone. Argentinianul a declarat că echipa sa ar fi trebuit să câștige această partidă.

Mai mult decât atât, fotbalistul a susținut că ar fi preferat să nu marcheze două goluri, iar în schimb FC Botoșani să obțină cele trei puncte.

”Sunt trist pentru că am pierdut punctele în ultimele minute. Era o partidă pe care trebuia să o câștigăm și nu am reușit asta. Mergem triști acasă. Sunt bucuros doar pe plan personal. Trebuia să apărăm rezultatul.

Partea proastă a fost că ne-am retras prea repede. Trebuia să continuăm să facem pressing. Nu a fost varianta bună, trebuie să învățăm din greșelile făcute în ultimele două partide și să nu mai pierdem puncte.

Nu am niciun obiectiv. Vreau să o ajut pe FC Botoșani să se mențină în SuperLigă. Aș vrea să dau cele două goluri marcate azi pentru cele trei puncte.”, a declarat Juan Kaprof la flash-interviu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: