Juan Kaprof, primele cuvinte după ce a ajuns la FC Botoșani: ”Doar asa putem ramane in prima liga. Trebuie sa credem in asta”

16 ianuarie 2024 | Liga 1

Atacantul Juan Kaprof, venit din prima liga din Argentina, este convins ca FC Botosani se va salva de la retrogradare, dar pentru ca acest lucru sa se intampla grupul de jucatori trebuie sa fie unul unit.

Kaprof a evoluat la echipa CA Sarmiento, avand 18 meciuri si 2 goluri in 2023. Acesta spera sa se integreze repede, pentru a indeplini obiectivul clubului.

”Sunt fericit ca am ajuns la Botosani. Cred in echipa, cred ca putem sa ramanem in prima liga. Este un grup unit, puternic, inca din prima zi de cand am ajuns colegii m-au integrat bine. Multi colegi au venit la mine si am vorbit, pentru a ma integra mai usor. Este foarte important ca grupul sa fie unit pentru ca in teren toti sa tragem in aceeasi directie. Doar asa putem ramane in prima liga. Trebuie sa credem in asta si sunt convins ca Botosaniul va ramane in prima liga”, a declarat argentinianul Juan Kaprof.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: