Junior Pius dorit in Portugalia. FC Botoșani îl vinde acum, ca să nu-l piardă gratis!

9 ianuarie 2024 | Liga 1

FC Botoșani l-a transferat pe Andrei Miron, dar în câteva zile s-ar putea despărți de Junior Pius, jucător ce ar putea ajunge în a doua ligă din Portugalia.

Bogdan Andone a început treaba la FC Botoșani și a demarat împreună cu conducerea echipei campania de achiziții, după ce oficialii botosaneni au reziliat și câteva contracte cu unii jucători.

ProSport l-a contactat pe Valeriu Iftime, iar patronul ne-a confirmat faptul că FC Botoșani este la un pas să se despartă de Junior Pius.

„Am tot discutat cu Pius în ultimele zile, iar el ne-a spus clar că își dorește să plece de la FC Botoșani. Am stat și am analizat mai bine situația lui și am ajuns la concluzia că dragoste cu forța nu se poate. Iar dacă eu nu îi dau drumul acum, atunci îl voi pierde gratis la vară. El se află în ultimele șase luni de contract cu FC Botoșani.

Ne-am înțeles cu o formație din Liga 2 din Portugalia. Am luat legătura acolo, iar acum așteptăm și oferta scrisă. Suma nu e mare, dar e mai bună decât nimic la vară. El a avut și o ofertă din Belgia. În două-trei zile cred că vom semna actele cu echipa din Portugalia”, a spus Iftime.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: