Leo Grozavu a adus critici centralului, după egalul cu Craiova: „Acest domn Feșnic nu e Dumnezeu. Un campionat viciat! Cineva îi protejează”

27 februarie 2024 | Liga 1

Leo Grozavu (56 de ani) a spus ce s-a întâmplat la pauza meciului FCU Craiova – Poli Iași, scor 1-1, când antrenorul moldovenilor a văzut cartonașul roșu.

Tehnicianul și-a spus punctul de vedere în ceea ce privește momentul în care a fost eliminat. Acesta spune că a primit cartonașul roșu în mod nejustificat și l-a criticat dur pe „centralul” Horațiu Feșnic, care l-ar fi provocat.

„Am avut un gol valabil anulat, furat, după o decizie VAR pe care nu o înțeleg. Nu știu cum pun ei liniile alea, asistentul a văzut mai bine. E un campionat viciat de arbitraj”, și-a început tirada Leo Grozavu.

Apoi l-a luat la țintă pe Horațiu Feșnic, „centralul” partidei din Bănie.

 „Un arbitru care crede că toată lumea e alui, că e Dumnezeu din cer! M-a eliminat gratuit! Cineva îi protejează. La pauză l-am întrebat despre o fază, fără să-i vorbesc urât. Am avut 10 martori, nu sunt eu singur.

Primul răspuns: «Prima oară se zice bună ziua». În afară de faptul că între mine și domnul Feșnic e o diferență de vârstă și, dacă voia să-mi dea bună ziua, putea să salute el primul, nu să mă provoace… El e copil pe lângă mine. În al doilea rând, i-am zis «Nu mă lua pe mine așa» și a scos direct cartonașul roșu.

Acest domn Feșnic nu e Dumnezeu. Trebuie să înțeleagă că trebuie să vorbească respectuos, că eu nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Nu l-am luat de mână. Am soție, îl iau pe Feșnic de mână?

Își bate efectiv joc de mine ca om. Am și eu dreptul la muncă, am dreptul să pun o întrebare. Dacă avea să-mi spună ceva, putea să-mi răspundă respectuos că a fost fault și se închidea discuția. Lăsați oamenii să se manifeste cu bun simț! Pe unii îi lăsați, pe alții îi executați”, a spus Leo Grozavu, potrivit www.gsp.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: