Leo Grozavu atenționează, înaintea meciului de la Botoșani: ”Sper să nu fie cazul și să se facă diferența în altă parte decât pe teren”

29 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani primește vizita echipei Politehnica Iași sâmbătă de la ora 15:45, pe stadionul Municipal. Cu doar 11 puncte în clasament, botoșănenii sunt condamnați să câștige meciul de mâine.

Antrenorul oaspeților, Leo Grozavu, fost tehnician al FC Botoșani în mai multe perioade, speră să nu se repete istoria din ultimul meci de pe Municipal, când ”roș-alb-albaștrii” au câștigat în prelungirile partidei. În plus, acesta face un apel la brigada de arbitri, pentru a nu dezavantaja formația din Copou.

”Ne aflăm în fața unei partide de Play-Out importante, la fel ca celelalte, și sigur că am avut două săptămâni la dispoziție să pregătim acest joc. Au fost două săptămâni bune și ne dorim să fi învățat din greșelile trecutului, de la ultima partidă de la Botoșani pe care nu trebuia să o pierdem. Fotbalul te pedepsește când nu ești atent. Eu cred că am avut jocul în mână, am dominat, însă am avut unele nesincronizări și am pierdut. Îmi doresc un arbitraj echidistant și sper să avem parte de un asemenea arbitraj, pentru că în ultimul timp au fost tot felul de probleme. Este un meci între două combatante din Moldova, știm că există ambiții personale. Se joacă pe o miză importantă, respectiv punctele care sunt atât de necesare pentru a rămâne în prima ligă. Sper să nu fie cazul și să se facă diferența în altă parte decât pe teren.”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: