Marius Croitoru REVINE în Superliga României și va debuta sâmbătă

28 februarie 2024 | Liga 1

Marius Croitoru (43 de ani) e prima variantă la care Adrian Mititelu s-a oprit, a doua zi după demiterea lui Giovanni Costantino. Antrenorul a ajuns la un acord verbal cu patronul oltean și e așteptat azi în Bănie să o preia pe FCU Craiova pentru al doilea lui mandat la clubul alb-albastru.

„Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, acuza Mititelu în octombrie 2022, la depărțirea de Croitoru. Patronul oltean avea toată încrederea în preparatorul fizic Dan Vasilică și era convins că doar antrenorul venit de la Botoșani era de vină pentru criza de rezultate a lui FCU Craiova.

La un an și jumătate distanță, Vasilică a dispărut din staff-ul tehnic, iar Mititelu vede iar în Croitoru un potențial salvator al echipei oltene, aflată în picaj spre locurile de baraj, cu un bilanț dezastruos în 2024: 5 eșecuri din 7 meciuri.

Din informațiile GSP, Mititelu și Croitoru s-au înțeles de principiu, iar antrenorul e așteptat azi la Craiova să semneze cu FCU. Vestea vine la nici 24 de ore de când alb-albaștrii s-au despărțit de italianul Giovanni Costantino.

Debutul lui Croitoru va fi sâmbătă, pe terenul celor de la UTA Arad, de la ora 14:00.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: