Mesaj emoționant din partea unui suporter pentru jucatorii de la FC Botosani: „Va rugam sa nu faceți să dispară singura bucurie a acestor oameni”

27 ianuarie 2024 | Liga 1

FC Botosani joaca maine , de la ora 14:00, impotriva celor de la FC Hermannstadt, in cadrul etapei cu numarul 23 din Superliga Romaniei.

Gigi Pinzariu, suporterul botosanean care a urmarit victoria cu CFR Cluj in cabina unui camion, in timp ce se afla in Anglia, a revenit cu un mesaj emotionant pentru „ros-alb-albastri”.

„Scriu aceste rânduri pentru ,,BĂIEȚII NOSTRI”!

Suntem dintr-un oraș mic, neînsemnat, din zona unde se agata harta in cui. O regiune săracă, dar cu oameni cu suflete dincolo de ce reprezintă binele. In acest loc, singurul nostru remediu de a ieși din acest gri monoton, e fotbalul. Voi dați viața acestui oraș și inimilor noastre. Va rugam sa nu faceți să dispară singura bucurie a acestor oameni!

La meciul cu CFR am văzut o determinare și un spirit de a lupta dus pâna la capăt. Ați reaprins speranța, am văzut zâmbete și lacrimi de fericire.Voi sunteți vinovații.

Nu au existat diferențe de limba, de religie, de culoare, ați fost ca un tăvălug ,la unison!
Sunt cu voi, suntem cu voi, pâna în ultima secundă a acestui campionat!Chiar daca ,rezultatul o sa fie nefericit, macar sa fim mândri de voi,că ați luptat pâna în ultima secundă!

Mii de inimi sunt alaturi de voi!

Dumnezeu, Allah și alte entități in care credeți, sa fie alaturi de voi, sa vă aducă inspirație și putere!

Hai FC.BOTOSANI!

P.S Haideți să fim mai mulți, propun sa scriem fiecare , cuvinte de îmbărbătare pentru ECHIPA, să vadă că nu sunt singuri.” , a scris acesta pe Facebook.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: