MOMENTE de panică la finalul partidei dintre FC Botoșani și Poli Iași. Căpitanul Andrei Miron a fost transportat de urgență la spital – FOTO

30 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a învins-o pe Poli Iași, scor 2-1, în runda secundă a play-out-ului Superligii. Andrei Miron (29 de ani), fundașul central al gazdelor, a părăsit terenul accidentat și a fost transportat cu ambulanța la spital.

FC Botoșani a câștigat cu mari sacrificii derby-ul regional contra lui Poli Iași. Ultimul sfert de oră a adus două momente de panică pentru cei peste 3.000 de spectatori prezenți în tribunele stadionului Municipal.

Primul care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost Romario Benzar. Fundașul dreapta a fost lovit cu genunchiul în cap, involuntar, din cădere. Comoționat, a rămas prăbușit pe gazon, „centralul” Flueran făcând semne disperate către doctori.

La ultima acțiune a meciului, a venit rândul lui Miron să sufere. Fundașul central a protejat o minge, în preajma fanionului de la colțul terenului, și a fost lovit de adversar.

Andrei a încercat să se ridice, dar a resimțit dureri. Nu erau doar simple trageri de timp. Ambulanța prezentă la stadion a ajuns rapid, iar dupa ce medicii i-au pus masca cu oxigen, capitanul botosanenilor a fost transportat la spital. Inaintea de a fi urcat in ambulanta, o parte din jucatori au venit aproape si i-au transmis incurajari fotbalistului.

Ajuns in Unitatea de Primiri Urgente, acesta a fost diagnosticat cu o contuzie hemitorace drept, iar in urma investigatiilor totul pare ok, nefiind ceva grav.

Cu victoria obținută în fața lui Poli Iași, FC Botoșani a ajuns la 14 puncte. În ierarhia live a play-out-ului s-a apropiat la două puncte de FCU Craiova, formație aflată pe loc de baraj.

Runda viitoare, formația lui Bogdan Andone se deplasează la Arad, pentru duelul cu UTA. Există și un avantaj important. Arădenii au fost pedepsiți de Comisia de Disciplină și vor juca fără spectatori.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: