NOTELE fotbaliștilor de la FC Botoșani din meciul cu Farul Constanța. Jaun Kaprof, cel mai bun de pe teren – GALERIE FOTO

9 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a facut o partidă buna impotriva celor de la Farul Constanta, dar cu toate acestea nu a reusit sa marcheze golul victoriei.

Nici antrenorul botosanenilor, Bogdan Andone, nu a fost tocmai inspirat la schimbarile efectuate, care au venit foarte tarziu, iar prima schimbare, in minutul 84, a fost Dragomir (in) – Țigănașu (out).

Sofascore.com, site-ul care monitorizează fotbalistii in timpul partidelor, a acordat notele in partida dintre FC Botosani si Farul Constanta.

Argentinianul Juan Kaprof a fost cel mai bun de pe teren. Acesta a primit nota 7,9, avand o precizie a paselor de 83 %. Kaprof a castigat 5 din cele 10 dueluri și a fost omul de baza in aproape toate atacurile botosanenilor.

Pe locul secund se afla Victor Dican cu nota 7,6. Acesta primise nota 6,4 cu Sepsi, fiind schimbat la pauza, iar la meciul cu Universitatea Cluj a fost pe banca de rezerva.

In partida cu Farul, Victor Dican a jucat excelent, avand si cateva atacuri, in aplauzele suporterilor botosaneni. Din 71 de pase, 60 au ajuns la destinatie.

Pe locul trei se afla doi jucatori de la Farul Constanta. Fostul fundas al FC Botosani, Kevin Boli, si portarul Alexandru Buzbuchi au primit nota 7,4.

La polul opus de afla jucatorul Farului, Louis Munteanu cu 6,2, dupa care urmeaza un fotbalist de la FC Botosani si unul de la Farul. Enzo Lopez si Narek Grugoryan au fost notati cu 6,4.

Tot conform site-ului Sofascore.com, FC Botosani a avut echipa de start mai tanara decat cea a Farului. Media de varsta a botosanenilor a fost de 28 de ani, in timp ce la oaspeti media a fost de 28,2 ani.

VEDETI MAI JOS TOATE NOTELE:

GALERIE FOTO:

LE

 

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: