Nu s-a mai întâmplat de mult asta! Doi jucători de la FC Botoșani, în echipa etapei cu numarul 22

23 ianuarie 2024 | Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat cel mai bun unsprezece din etapa cu numarul 22. FC Botoșani are doi jucători în echipa de start: Eduard Florescu si Rijad Sadiku.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 22-a:

PORTAR

Marian Aioani (Farul Constanța) – A avut câteva intervenţii prin care a contribuit din plin la succesul reuşit de dobrogeni pe stadionul Ion Oblemenco.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (FC Rapid 1923) – A marcat un gol important în revenirea spectaculoasă a Rapidului din duelul cu FC U Craiova 1948.

Jonathan Cisse (Oţelul Galați) – Puternicul fundaş ivorian şi-a trecut pentru întâia oară numele pe tabelă într-un meci din SuperLiga României.

Rijad Sadiku (FC Botoşani) – A fost sigur în intervenţii. S-a completat excelent cu experimentatul coleg din centrul defensivei, Andrei Miron.

Risto Radunovic (FCSB) – A consumat multă energie pe durata meciului cu UTA, în care a făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Jair Tavares (Petrolul Ploiești) – Brazilianul prahovernilor continuă evoluţiile bune. A marcat a şasea oară în ediţia actuală, în care mai are şi cinci pase decisive.

Nicolae Păun (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A marcat primul său gol din acest sezon, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani.

Darius Olaru (FCSB) – Fabulos! Căpitanul roş-albaştrilor a înscris de trei ori şi, cu 13 goluri reuşite, s-a distanţat în top-ul marcatorilor.

ATACANŢI

Louis Munteanu (Farul Constanța) – A fost un pericol permanent pentru apărarea adversă. Gol şi contribuţie importantă la prima reuşită a constănţenilor.

Borisav Burmaz (FC Rapid 1923) – A marcat la debutul său în SuperLigă, golul vârfului sârb fiind unul de trei puncte.

Eduard Florescu (FC Botoşani) – Face un sezon de vis, de numele lui legându-se, în mare parte, speranţele botoşănenilor. A ajuns la 10 goluri în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul Constanța) – A pregătit excelent tactic derby-ul cu Universitatea Craiova, rezultatul final venind ca o răsplată.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: