OFICIAL! FC Botoșani l-a ofertat pe Dragoș Grigore, care a bifat 1 minut in acest sezon: ”Confirm”

5 ianuarie 2024 | Liga 1

Dragoș Grigore (37 de ani) nu mai intră în planurile celor de la Rapid, însă fundașul ar putea continua în Superliga, la FC Botoșani. Botoșănenii i-au facut o ofertă, insa fundasul e tentat sa ramana in Giulesti pana in vara, mai ales ca are un salariu bun. 

Fundașul de 37 de ani a fost utilizat în două partide din acest sezon, una în campionat și cealaltă în Cupa României. In campionat acesta a bifat un singur minut.

FC Botoșani negociază cu Grigore, iar patronul Valeriu Iftime a oferit mai multe detalii.

,,Deocamdată, nu știu care este nivelul discuțiilor cu Dragoș. Eu mâine (n.red. astazi) o să fiu la București. Confirm că există discuții, dar nu știu exact unde s-a ajuns”, a declarat Iftime, pentru PlaySport.

Fundașul a trecut de-a lungul carierei sale pe la Dinamo, Toulouse, Al Sailiya și Ludogorets, iar din vara lui 2021 evolua pentru Rapid.

În precedentele două sezoane, Dragoș a fost un om de bază al echipei, adunând, în total, 58 de apariții și 3 goluri pe prima scenă. În actuala stagiune, odată cu venirea lui Cristiano Bergodi, Dragoș Grigore și-a pierdut locul în echipă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: