Oficialii lui Sepsi, cadou pentru președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaiter, înainte de victoria cu 6-0

20 ianuarie 2024 | Liga 1

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Poli Iași a fost aplaudat de tot stadionul înaintea meciului cu Sepsi de vineri. Șfaițer a fost timp de patru ani (2019-2022) managerul general al covăsnenilor.

Superliga a început în forță la Sfântu Gheorghe. Iar pe lângă un meci senzațional făcut de elevii lui Bernd Storck, 6-0 contra lui Poli Iași, gazdele au oferit momentul serii în Covasna.

Înainte de startul partidei, patronul Laszlo Dioszegi și Attila Hadnagy, directorul general al echipei i-au oferit un tricou cu numărul 10, actualului președinte de la Poli Iași, Cornel Șfaițer, scrie Gazeta Sporturilor.

Oficialul ieșean a lucrat timp de patru ani la Sepsi, în perioada 2019-2022, acolo unde a ocupat funcția de manager general. Dar a decis să părăsească formația din Superligă pentru a merge în Liga 2 și a promova cu Poli Iași în prima ligă, ceea ce s-a și întâmplat.

Nu a avut salariu la Sepsi, nu are nici la Iași!

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Cornel Șfaițer a dezvăluit că nu este remunerat pe munca pe care o prestează la echipa din Copou. Și că nu a primit niciun salariu nici în perioada petrecută la Sepsi.

Niciodată nu am luat bani. Eu tot timpul am dat, n-am luat. Când mă implic sunt dedicat sută la sută. Îmi place mult și încă am puterea de a coordona activitatea fotbalistică. Am puterea de a gestiona lucrurile și la compania mea și la fotbal. Necesită timp! Programul meu începe de la 7-8 până seara la 23-24. Fac naveta Botoșani – Iași”, spunea Șfaițer.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: