RESPIRĂM DIN NOU! FC Botoșani menține vie speranța suporterilor, după 2-1 cu Poli Iași. Aportul publicului a fost esențial – FOTO

30 martie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a învins-o pe Poli Iași, scor 2-1, și vine la două puncte de locurile de baraj din play-out-ul Superligii.

Botoșaniul și Poli s-au urnit greu după două săptămâni fără „oficiale” în ghete. Cele două echipe și-au reglat mecanismele minute bune, iar prima care s-a regăsit a fost a lui Bogdan Andone. Dublă ocazie, David și Enzo Lopez, intervenții sigure ale portarului Silviu Lung.

Meciul a fost încins apoi nu de vreo altă ocazie, ci de Filip, care și-a „ras” doi adversari ca la popice (16). Flueran l-a „îngălbenit”, dar a sărit de pe bancă antrenorul lui Poli, Grozavu. Leo voia „roșu”, a protestat, însă fără succes.

Botoșaniul are nevoie de goluri și de puncte, însă aceia care înscriu sunt ieșenii. După un balon pierdut de Florescu, în marginea careului advers, Poli a dat startul unui contraatac rapid, la capătul căruia Alin Roman a șutat la firul ierbii, din marginea careului: 0-1. Și situația echipei lui Bogdan Andone, fără victorie de 7 etape, s-a complicat și mai mult.

După reluare, schimb de lovituri. Bettaieb ratează desprinderea, apoi Florescu, egalarea.

Până în minutul 68! Atunci când Dican l-a învins pe Lung cu o execuție de Champions League: șut cu efect, în plasa laterală: 1-1.

Golul parcă le-a dat aripi amfitrionilor, care au insistat mai mult și aveau să fie și răsplătiți: Enzo Lopez împinge în plasă la centrarea lui Țigănașu, 2-1.

Poli? Abia golul lui Lopez a trezit-o cu adevărat. Dar prea târziu. Cu excepția unei lovituri libere, bătută de Marchioni și parată de Ducan, nimic.

Botoșaniul câștigă cu același scor ca și în returul sezonului regulat, 2-1, dar speră ca acesta să fie startul unei serii pozitive, nu ca atunci, când au urmat 3 remize și 4 eșecuri.

Publicul a jucat un rol important in partida de astazi si speram ca atmosfera sa fie asa si la meciurile urmatoare.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: