Romario Benzar îi ignoră pe ”specialiștii” care o cred retrogradată pe FC Botoșani: ”Nu ne interesează ce spun alții. Trebuie să ieșim de acolo”

15 martie 2024 | Liga 1

Înaintea meciului de astăzi din prima etapă a Play-Out-ului împotriva Universității Cluj, FC Botoșani se concentrează pe obținerea unei victorii pentru a-și îmbunătăți poziția în clasamentul Superligii.

Fundașul dreapta al echipei, Romario Benzar, a vorbit despre importanța acestui meci și a exprimat speranța că echipa va reuși să înceapă această etapă cu dreptul.

„Sperăm să debutăm cu dreptul. Ne dorim acest lucru. Ne-am pregătit bine în această săptămână și sperăm să punem în practică ceea ce am antrenat, iar cel mai important este să luăm cele trei puncte. Asta este cel mai important”, a declarat Benzar.

Jucătorul a subliniat importanța concentrării echipei pe propriile performanțe în timpul meciului, ignorând opiniile externe despre echipă, după ce mai multe persoane din lumea fotbalului au declarat că FC Botoșani este prima retrogradată.

„Contează ce facem noi în timpul meciului. Suntem pe un drum, s-a văzut acest lucru în ultimele meciuri. La meciul din campionat ne-a lipsit șansa și sper că acum să avem șansa în fața porții și să câștigăm jocul. Nu ne interesează ce spun alții despre noi. Ne interesează să ne antrenăm bine, ne interesează ce ne spune Mister, dar e normal să te motiveze astfel de declarații. Noi sperăm să îi contrazicem”, a adăugat el.

Benzar a subliniat, de asemenea, că obținerea de victorii este esențială pentru echipă, având în vedere poziția lor în clasament.

„Trebuie să o luăm pas cu pas. Cel mai important este meciul cu Universitatea Cluj și vedem mai departe, dar e normal că avem nevoie de victorii pentru că suntem ultima clasată și trebuie să ieșim de acolo”, a încheiat Benzar.

Meciul de pe Cluj Arena va avea loc astazi de la ora 17:30.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

1 Comentariu

  1. amadou

    Ok arbitrul slab, dar antrenorul cel mai rău. Poate explica de ce schimbi 4 jucători o dată? Este mai mult de 40% din echipă. Echipa a fost complet dezorganizată și au nevoie de timp pentru a se reorganiza și a respecta tactica dacă există. Seroni ca atacant nu respectă fotbalul. Și când se oprește cu niște jucători? sunt prietenii lor?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: