Suporterul FC Botoșani care a văzut VICTORIA cu CFR Cluj în cabina camionului, într-o parcare din Anglia: ”Am fost alături de ei cu inima”

21 ianuarie 2024 | Liga 1

Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat in aceasta iarna ca incearca sa salveze echipa de la retrogradare, dupa ce a primit sute de mesaje de la fanii echipei, care l-au rugat sa nu renunte, pentru ca aceasta echipa promoveaza orasul mai mult decat orice altceva. 

Unul dintre acei suporteri pasionati, ce a suferit timp de 20 de etape, este Cezar Pinzariu, un botosanean care lucreaza ca sofer pe camion.

Dupa victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, domnul Pinzariu a publicat un mesaj emotionant pe un grup de Facebook al fanilor, alaturi de un fanion semnat de jucatori, pe care il poarta prin toata Europa.

”Am trăit în cabina unui TIR, într-o parcare din Anglia, bucuria victoriei ECHIPEI! Astăzi am funcționat ca o ECHIPA, ca o FAMILIE! Am crezut și cred în continuare în salvarea de la retrogradare. Au fost imperiali, au jucat cu inima și noi am fost alaturi de ei cu inima! BRAVO băieți, e fericire in Botoșani si in inimile botoșănenilor plecati din tara!”, scris pe Facebook domnul Cezar Pinzariu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: