Valeriu Iftime, după victoria cu Poli Iași: ”Se aprind şi la noi fitilele şi ne gândim la a scăpa de la retrogradare”

30 martie 2024 | Liga 1

FC Botoşani a luat o gură uriaţă de oxigen după victoria din derby-ul cu Poli Iaşi, scor 2-1, iar şansele roş-alb-albaştrilor de a se salva de la retrogradare au crescut considerabil.

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani,a fost extrem de mulţumit de primul succes al formaţiei sale după aproape două luni de secetă şi a vorbit la superlativ despre Enzo Lopez, atacantul argentinian care a adus cele trei puncte pentru echipa lui Bogdan Andone.

“Faptul că am câştigat e un lucru extraordinar. Se aprind şi la noi fitilele şi ne gândim la a scăpa de la retrogradare. Era esenţial meciul ăsta, au fost mulţi oameni, derby al Moldovei. E extraordinar de interesant pentru Botoşani şi cred că merităm fotbal.

Genial golul lui Dican iar al doilea gol e de atacant. Lopez e atacant. El e acolo în faţa porţii şi dă gol. Fac tot ce pot să ne salvăm.

Dacă în meciul următor ne ajută Dumnezeu să câştigăm la UTA, intrăm într-o zonă de care pe care. Să câştigăm acasă toate meciurile şi încă un meci în deplasare. Asta este matematica punctelor. Suntem într-o luptă cu ceilalţi şi trebuie să fim foarte atenţi. Nici nu pot să mă bucur. Sunt atât de obosit de două luni încât nici nu mai ştiu cum e cu fotbalul”, a declarat Valeriu Iftime pentru btonline.ro, citat de orangesport.ro.

Graţie acestui succes, FC Botoşani a acumulat 14 puncte şi s-a apropiat la două lungimi de primul loc de baraj, ocupat de FCU Craiova 1948.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: