Victor Dican pleacă de la FC Botoșani, după 101 partide și 6 goluri. Fostul căpitan va ajunge la o fostă campionă

7 iulie 2024 | Liga 1

Fostul căpitan al echipei FC Botoșani, Victor Dican, va ajunge în cele din urmă la fosta campioana a Romaniei, Farul Constanta. 

Cotat la 600.000 de euro de Transfermarkt.com, mijlocașul defensiv nu a evoluat in partida de astazi cu Ceahlaul Piatra Neamt, uitandu-se la meci de pe marginea terenului.

Cele trei parti si-au dat acordul in privinta transferului, insa nu s-au pus la punct toate detaliile, astfel ca cel mai probabil saptamana viitoare va fi oficializat totul.

Victor Dican a venit de la FC Botosani de la Universitatea Cluj si a imbracat tricoul botosanenilor in 101 meciuri, in toate competitiile, reusind sa marcheze 6 goluri si sa dea 8 pase decisive.

Victor Dican in action during the match in SuperLiga: CFR Cluj – FC Botosani, Dr Constantin Radulescu Stadium, Cluj-Napoca, 14 August 2022
CFR Cluj V FC Botosani – Romania SuperLiga1, Cluj-Napoca – 14 Aug 2022,Image: 714092593, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: