Victorie pentru FC Botoșani în ultimul meci de verificare, înaintea noului sezon al Superligii – GALERIE FOTO

7 iulie 2024 | Liga 1

FC Botoșani a susținut astăzi un ultim meci de verificare înaintea debutului în noul sezon al Superligii âmpotriva echipei de liga secunda, Ceahlăul Piatra Neamț.

În fața a aproximativ 800 de suporteri, elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu scorul de 2-1, după ce nemțenii au condus la pauză cu 0-1.

După câteva ocazii bune ale gazdelor prin Mailat și Miron, Ceahlăul a deschis scorul în urma unui contraatac prin fostul dinamovist Geani Crețu, în minutul 40. Nemțenii puteau conduce si cu 0-2 la pauza, dar finalizarea a lăsat de dorit.

În repriza secunda, FC Botoșani și-a aratat experiența și prima mare ocazie de gol i-a aparținut atacantului Adrian Chică-Roșă, care a primit o pasă de la Adams Friday, inșă șutul botoșăneanului a lovit bara.

Golul de 1-1 a venit din piciorul lui Zoran Mitrov, care a executat perfect o lovitura liberă de la aproximativ 25 de metri, în minutul 78. Peste doar patru minute, francezul cu origini marocane, Jaly Mouaddib, a primit o pasa la marginea careului si a sutat langa stalpul din dreapta portarului, marcând pentru 2-1.

FC Botoșani putea marca si golul de 3-1 prin Alin Șeroni, însă portarul advers i-a ”suflat” mingea de pe capul acestuia.

FC Botoșani va debuta în prima etapa a Superligii pe Otelul Galați, luni, 15 iulie, de la ora 18.30, partidă ce va avea loc pe stadionul „Municipal” din Botoșani.

Echipa de start:
Eduard Pap – Petro Charles, Daniel Celea, Andrei Miron, Alexandru Țigănașu – David Gabriel, Eduard Florescu, Adair Ferreira, Chapi Romano – Enzo Lopez, Sebastian Mailat.

În repriza secundă au intrat toți jucătorii, exceptându-i pe Juan Kaprof, Victor Dican, Codrin Cărăușu, Răzvan Creț și George Gligor.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț: Brănescu – Țuțu, Bracelli, Asibey, Abel, Onișa, Lima, Batantu , Petre, Crețu, Ciobanu

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: