Cu cine va juca Prosport Varfu Campului barajul pentru promovarea in LIGA 3. Bătălia se dă în ultima etapă – CLASAMENT

4 iunie 2024 | Liga 4

CSM PASCANI a castigat Cupa, dar USV Iasi e favorita la campionat

Campioana Ligii a IV-a din Botosani, Prosport Varfu Campului, se va duela in barajul pentru promovarea in Liga a III-a cu echipa campioana din judetul Iasi, care se va stabili duminica, 9 iunie. 

Liga a IV-a din Iasi este condusa in acest moment de CSM Pascani si ACS USV Iasi, echipe aflate la egalitate de puncte, 73.

CSM Pascani este lider datorita golaverajului, insa in cazul in care si dupa ultima etapa clasamentul se mentine, cei care vor juca barajul sunt cei de la ACS USV Iasi, pentru ca au avantajul meciurilor directe (0-0) si (2-1).

In ultima etapa, CSM Pascani va juca in deplasare la Victoria Letcani, in timp ce USV Iasi joaca tot in deplasare la Gloria Băltati.

CSM Pascani a castigat CUPA ROMANIEI – Faza Judeteana

Cele mai bune echipe ieșene din acest sezon de Liga 4, ACS USV Iași și CSM Pașcani, primele două clasate în campionat, și-au disputat, saptamana trecut, și trofeul Cupei României pe plan județean.

Încheiată pe o ploaie torențială, finala disputată pe terenul sintetic din Complexul ”Emil Alexandrescu” din Copou a fost câștigată de CSM Pașcani, cu scorul de 2-1 (0-0), prin golurile marcate de Lucian Dumea (85) și Andrei Lipovanu (89), respectiv Alex Maxim (67).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: