Prosport Vârfu Câmpului învinge Juniorul Salcea într-un meci de verificare cu cinci goluri – VIDEO

24 februarie 2024 | Liga 4

Astăzi, echipa de fotbal Prosport Vârfu Câmpului, ocupanta primei poziții în Liga a IV-a din Botoșani, a reușit o victorie de moral, într-un meci de verificare împotriva echipei Juniorul Salcea, desfășurat în județul vecin.

Într-o partidă tensionată și plină de acțiune, Prosport Vârfu Câmpului s-a impus cu scorul de 3-2 împotriva liderului din competiția similară a județului Suceava.

Meciul a început cu o deschidere rapidă din partea echipei botoșănene, atunci când Clement Palimaru a înscris în minutul 9, marcând cu latul de la doar 2 metri distanță de poartă. Cu toate acestea, gazdele au reușit să egaleze în minutul 29, după un corner bine executat.

Înainte de pauză, Juniorul Suceava a preluat conducerea pe tabelă, marcând dintr-un penalty controversat acordat de arbitru.

Prosport Vârfu Câmpului a revenit în forță în partea a doua a meciului. Clement Palimaru a reușit să marcheze din nou în minutul 69, de data aceasta înscriind cu capul.

Momentul decisiv al meciului a survenit în minutul 78, când botoșănenii au marcat golul victoriei în urma unui contraatac bine orchestrat. Ciprian Orășanu a lansat un balon perfect către Palimaru, acesta pasându-l apoi excelent lui Cosmin Matei, care a finalizat cu precizie, stabilind astfel scorul final de 3-2, în ciuda protestelor gazdelor care au cerut offside.

Această victorie este una de moral pentru Varfu Campului, inaintea partidei din Cupa României, împotriva echipei Partizanul Tudora, dar și înaintea startului returului Ligii a VI-a.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: