Transferuri de marcă la liderul Ligii a IV-a: Doi campioni au ajuns la Prosport Varfu Campului – FOTO

23 ianuarie 2024 | Liga 4

Echipa Pro Sport Vârfu Câmpului continuă să se întărească pentru a doua parte a campionatului 2023/24. Obiectivul fixat este deja cunoscut, câștigarea Ligii a 4-a și atacarea promovării în eșalonul superior, după disputarea barajului.

Astfel pe lângă perfectarea primului transfer al iernii, Irimescu Adelin, un winger de 24 de ani o eficiență deosebită în fața porții, staff-ul trupei din Vârfu a reușit la începutul acestei săptămâni alte două transferuri de efect. Este vorba de Vechiu Mircea și Ionescu Constantin Răzvan, ambii campioni cu Unirea Curtești la finele stagiunii precedente din Liga a IV-a, scrie site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 34 de ani, Mircea Vechiu este de meserie atacant, însă se descurcă la fel de bine și în postura de mijlocaș. Pe lângă aventura la Curtești, noul fotbalist al lui Dobincă a mai jucat la formații precum FC Vorona, Avântul Albești și Luceafarul Mihai Eminescu.

În această iarnă Mircea ai fost curtat și de alte cluburi, dar a ales oferta de la Pro Sport Vârfu Câmpului, unde speră să bifeze performanțe importante.

”Alături de staff si jucătorii de super calitate de aici, vom căuta să ne atinge obiectivele fixate. Primul este câștigarea campionatului, dar la fel de importantă este și Cupa României”, a declarat Mircea pentru site-ul echipei.

Legat de promovare, jucătorul consideră că ”este prea devreme sa vorbim de acest aspect, avem mult de munca si trebuie sa luăm totul pas cu pas. Cu un grup unit si multa muncă, putem reuși”

În vârstă de 30 de ani, Ionescu Răzvan este un fundaș cu experiență al Ligii a IV-a. A dobândit-o jucând la Curtești, dar și alte două formații cu ambiții ale județului nostru, respectiv Sănătatea Darabani și Viitorul Albești.

Nici el nu a dus lipsă de propuneri de transferuri în această iarnă, dar a acceptat în cele din urmă să îmbrace tricoul echipei din Varfu Campului. Chiar el ne explică de ce: ”M-a atras în primul rând interesul real al oamenilor care se ocupă de echipă și care investesc. În același timp, importante au fost și condițiile care sunt puse la dispoziție la fiecare meci, peste nivelul ligii. Nu în ultimul rând faptul ca echipa se afla pe primul loc al campionatului și are șanse reale la câștigarea cupei.”

Răzvan și-a fixat pentru anul 2024 o serie de obiective proprii, dar și cele pe care speră să le atingă alături de Pro Sport Vârfu Câmpului: ”În primul rând sper să fiu sănătos și sa stau departe de accidentări. Apoi îmi doresc pun umărul la realizarea obiectivelor clubului pe cât de mult posibil. Promovarea în liga a treia ar trebui sa fie țelul nostru comun.”
Datele de disputare ale jocurilor ar putea fi următoarele:

PROSPORT VARFU CAMPULUI a programat deja trei partide amicale:

03 Februarie – AS 2000 Bucecea
17 Februarie – FC Botoșani U19
24 Februarie – Juniorul Salcea

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: