AU CUCERIT ZALĂUL! Trei grupe de la JUNIOR Botoșani, campioane la CUPA VIITORUL ZALĂU – FOTO, VIDEO

25 august 2023 | Juniori

Micii fotbalisti botosaneni de la clubul Junior Botosani au fost la mare inaltime la CUPA VIITORUL ZALĂU, acolo unde au castigat trei TROFEE la trei categorii de varsta. 

Copii nascut in 2013, 2014 si 2016 nu au pierdut la acest turneu, inregistrand un singur egal, in rest doar victorii, semn ca Augustin Ivasca si colaboratorii sai isi fac treaba cu maxima seriozitate.

Junior Botosani 2013, format din Dubină Andrei, Apetria Mateo, Bîrleanu Axel, Stan Darius, Amaftiesă Nicolas, Iamandei Theo, Colban David, Retegan Edi, Vasilică Alex, Pașniciuc Filip, Ursulică Darian si Rotaru Andi, a castigat partidele din grupe cu Luceafarul Cluj, SCO Jibou, Viitorul Zalau (negru) si Silvicultorul Maieru cu 5-0, 5-1, 13-1 si 7-0.

In semifinale, Junior Botosani a invins cu scorul de 3-0 pe Viitorul Zalau (rosu). A urmat finala cu LPS Bihorul, botosanenii reusind sa se impuna cu 5-2.

Portarul Andrei Dubină a primit premiul pentru CEL MAI BUN portar.

 

Junior Botosani 2014, formata din Alex Danila, Darius Maxim, Alex Zaharia, Casian Honceriu, Mihnea Popușoi, Luca Ganga, Sebi Iacob, Edi Bârleanu Kiki Colban si Rusu Leo, a facut parte din grupa A, alaturi de Sporting Cluj Napoca, Silvicultorul Maieru, Il Calciu Satu Mare, Viitorul Cluj si Viitorul Zalau (negru). Botosanenii au inregitrat 4 victorii (5-0, 9-1, 14-0 , 4-2) si un egal, scor 4-4.

In semfinale,  botosanenii au facut scor cu Scoala de Fotbal Valea Frumoasei, 10-1. In marea finala, Junior Botosani a reusit sa se impuna cu scorul de 4-2 in fata celor de la IL CALCIO Satu Mare.

Leo Rusu, fotbalistul celor de la Junior Botosani, a primit premiul pentru CEL MAI BUN JUCATOR de la turneu, iar printre jucatorii remarcati il regasim pe Luca Ganga.

Cei mai mici dintrei fotbalisti, cei de la Junior Botosani 2016, nu s-au lasat mai prejos. Bălan Iustin, Schiopu Alberto, Neculaes Rareș, Danila Dominic, Ianis Acujboaie, Cotovanu Luca, Amaximoaiei Nicolas si Azoicai Mugurel au inregistrat victorii pe linie si s-au oprit doar atunci cand au pus mana pe MARELE TROFEU.

In faza grupelor acestia au trecut de Gloria Tautii (4-1), Viitorul Zalau – negru (6-1), Scoala de Fotbal Liviu Fieraru (8-0) si CS Barcaul Nusflau (1-0). In semifinale, micii botosaneni au reusit sa invinga pe FK Crasna cu scorul de 6-1.

In marea finala, Junior Botosani a intalnit pe ACS Chinteni, echipa din comuna ajunsa celebra in toata Romania, datorita lui Tanti Lenuta, ”bunica” lui Mircea Bravo. Echipa lui Augustin Ivasca a invins la limita, scor 1-0 si a incheiat competitia pe prima pozitie.

Albestro Schiopu a primit premiul pentru CEL MAI BUN JUCATOR al turneului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: