Victorie pentru FC Botoșani, în primul amical din Austria. ”Duble” reușite de Denis Ștefan si Adi Chică-Roșă

24 iunie 2024 | Liga 1

FC Botosani a invins cu scorul de 5-0 echipa de Liga a VI-a din Germania, SB Chiemgau Traunstein, in primul meci de verificare din cantonamentul din Austria. 

Bogdan Andone a inceput meciul cu doi tineri in echipa de start: George Gliglor (19 ani) si Denis Stefan (17 ani).

Botosănenii au deschis scorul in minutul 33 prin juniorul Denis Stefan, luat in cantonament de la Academia FCBT, dupa care Enzo Lopez a marcat pentru 2-0. Denis Ștefan a reusit sa marcheze din nou in minutul 44, stabilind astfel scorul pauzei de 3-0.

Repriza a doua a inceput cu golul de 4-0. In minutul 47, botosaneanul Adrian Chică-Roșă a marcat primul sau gol de la revenirea de la Gloria Buzau, iar in minutul 61 tot el a marcat si golul de 5-0.

Urmatorul meci de verificare al FC Botosani va avea loc impotriva polonezilor de la Legia Varsovia. Acestia au fost invinsi astazi cu 1-0 de Universitatea Craiova.

FC Botosani (repriza I): Kukic (Pap) – Gligor, Miron, Sadiku, Tiganasu – Jaly Mouaddib, Aldair, Denis Stefan – Mailat, Lopez, Mitrov

FC Botoșani (repriza II): Pap (Ciobanu) – Gabriel David, Seroni, Celea, Pavlovic – Dican, Florescu, Kaprof – Adams Friday, Chica-Rosa, Carausu

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: