FC Botoșani joacă astăzi al treilea meci de verificare din Austria. Întâlnește o echipa din prima ligă cehă – FOTO

30 iunie 2024 | Liga 1

Echipa FC Botoșani va disputa in această după-amiaza cel de-al treilea joc de verificare din cantonamentul efectuat în Austria, împotriva echipei din prima ligă cehă, FK Jablonec. 

Botoșănenii au invins cu 5-0 o echipa de amatori din Liga a VI-a din Germania si au pierdut cu 0-6 în fata echipei de pe locul trei din Polonia, Legia Varșovia.

Astazi, de la ora 18:00, FC Botosani o va intalni pe Jablonec, echipă de pe locul 12 din Cehia, cu care s-a mai duelat in partide amicale în 2016 si 2019. Primul joc a fost câștigat de cehi cu 2-0, iar cel de-al doilea de echipa noastra, cu același scor.

”Ros-alb-albaștrii” au realizat pana acum doar trei transferuri: Eduard Pap (portar), Michael Pavlovic (fundas stanga) si Chapi Romano (mijlocas central), plus Adrian Chică-Roșă revenit de la Gloria Buzau, acolo unde a a fost împrumutat, renunțând la Andrei Ureche, Razvan Ducan, Ioan Filip, Reagy Ofosu, Francesco Margiotta, Radoslav Dimitrov, George Dragomir, Sekou Camara (liberi) și Adrian Răuțu (imprumut).

GALERIE FOTO de la ultimul antrenament!

(Foto: FC BOTOSANI)

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: