FC Botoșani joacă ultimul amical din Austria, în timpul partidei dintre România și Olanda. Reactia lui Andone despre programul Superligii

2 iulie 2024 | Liga 1

FC Botosani si-a programat ultimul meci de verificare din Austria, in compania echipei de Liga a III-a austriacă, SVG Reichenau. 

Antrenorul Bogdan Andone a dorit un nou meci o echipa de un nivel mai jos pentru a da sansa si celorlalti jucatori care nu au jucat destul in ultimele doua partide.

Jocul va incepe la ora 18:30, ora Romaniei, cu jucamtate de ora inaintea partidei din optimi de la Euro 2024, dintre Romania si Olanda.

Dupa victoria obtinuta cu cehii de la FK Jablonec, antrenorul botosanenilor a declarat ca ”a fost un meci util, asa cum au fost toate pana acum. Ma bucur ca nu am avut accidendari. A fost un adversar de nivel bun si un joc cu multe goluri, dar din fericire am reusit sa marcam trei goluri si sa avem si alte situatii de gol. Partea mai putin buna este ca am primit doua goluri usoare.”. 

Bogdan Andone a comentat și tragerea la sorti a programului din nou sezon al Superligii. In primele doua etape, FC Botosani va juca impotriva celor de la Otelul Galati si Poli Iasi.

”Sunt doi adversari dificili. Primul meci il jucam acasa, dar intalnim un adversar extrem de dificil, de agresiv. Este un joc pe teren propriu si va trebui sa facem pentru ca sa-l castigam. Jucam apoi la Iasi, intr-un derby al Moldovei, o rivalitate intre echipe, dar cel mai important este jocul din prima etapa.”, a declarat Bogdan Andone.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: