Prima reacție a lui Chapi Romano, după ce a semnat cu FC Botoșani: ”O bună oportunitate pentru mine să pot juca în prima divizie”

29 iunie 2024 | Liga 1

Noul transfer al FC Botoșani, Chapi Romano, a acordat un interviu pentru conturile oficiale de social media ale FC Botoșani, unde a vorbit despre noua provocare.

Este al treilea argentinian din lotul actal al echipei botoșănene și al 11-lea de cand am promovat în prima ligă, după Gonzalo Cabrera, Jonathan Rodriquez, Esteban Ciaccheri, Juan Bautista Cascini, Michael Pierce, Bautista Pavlovsky, Bryan Mendoza, Franco Mussis,  Enzo Lopez și Juan Kaprof.

”Știam ceva despre Romania pentru ca am un prieten care a jucat aici in aceasta divizie si mi-a povestit. Stiam ca este o buna oportunitate pentru mine , mai ales sa pot juca la o echipa de prima divizie. Imi doresc sa fac un sezon bun , sa terminam cat mai sus in clasament. Cu siguranta vom intra in fiecare meci pentru a castiga si apoi usor usor sa fac lucrurile asa cum trebuie, sa ma apropii de grup si sunt fericit de aceasta oportunitate.”, a declarat Chapi.

Acesta a transmis un mesaj și pentru suporterii echipei FC Botoșani, pe care ii invita sa fie alaturi de jucatori la fiecare meci.

”Vreau sa multumesc fanilor pentru primire, sper sa ne sustina la fiecare meci si vreau sa le spun ca vor da mereu tot ce e mai bun din mine in fiecare joc”, a mai spus Chapi Romano.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: