FC Botoșani nu vrea să mai treacă prin emoțiile sezonului trecut: ”Ne dorim sa fim o echipă mult mai puternică și o clasare cât mai sus”

30 iunie 2024 | Liga 1

FC Botoșani va începe cel de-al 12-lea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc și va trebui să depășească momentele dificile din sezonul trecut, când după 20 de etape nu câștigase nici măcar un meci, salvându-se de la retrogradare în ultimul moment, după „dubla victorie” din barajul cu CS Mioveni (Liga 2).

Jucătorii speră într-un sezon mai bun pentru a răsplăti fanii, care în meciurile „cheie” au fost alături de echipă la fiecare joc, reușind să întoarcă scorul de două ori cu Poli Iași, același lucru fiind posibil și în partida cu FCU Craiova.

„Vreau să le mulțumesc pentru suportul pe care ni l-au arătat la finalul sezonului trecut. Îi așteptăm în număr cât mai mare și sunt sigur că, dacă vor veni în număr la fel de mare, putem face lucruri mărețe împreună”, a declarat Daniel Celea, fundașul celor de la FC Botoșani.

Celea a prins doar 7 partide pentru botoșăneni, fiind indisponibil două luni. Acesta a jucat tot meciul retur cu CS Mioveni, iar FC Botoșani a anunțat că i-a prelungit contractul fotbalistului în vârstă de 28 de ani.

Acesta este cu echipa în cantonamentul din Austria și a acordat un interviu ce a fost publicat de club pe toate rețelele de socializare.

„Este o perioadă care ne va fi utilă în campionat. Este greu, cu două antrenamente în fiecare zi, dar ne adaptăm și ne pregătim foarte bine. Am avut sezonul trecut o accidentare care m-a ținut pe margine două luni, mă refer de când am venit la Botoșani, dar acum am trecut peste. Sunt 100% sănătos și aștept să înceapă campionatul.

Va fi un campionat interesant, puternic și e clar că ne dorim foarte mult să avem o clasare cât mai sus, pentru că nu mai vrem emoțiile sezonului trecut. Nu vreau să vorbesc despre obiective sau Play-Off, însă ne dorim să fim o echipă mult mai puternică”, a precizat Daniel Celea.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: