Reclamă bună făcută Botoșaniului de Enzo Lopez si Juan Kaprof în presa din Argentina: ”Am găsit o țară foarte frumoasă și un oraș care a avut grijă de noi din prima zi” – VIDEO

29 iunie 2024 | Liga 1

Juan Kaprof, 29 de ani, și Enzo López, 26 de ani, au facut o reclama excelenta României și Botoșaniului, în cadrul unui reportaj realizat chiar pe stadionul Municipal de catre ”Voz de America”, luna trecută.

„Este o experiență unică, frumoasă. Am găsit un oraș foarte frumos, foarte asemănător cu Paraná, Entre Ríos, Argentina, de unde vin eu.”, a spus López.

Întrebat dacă ar dori să se stabilească în această țară, el a răspuns: „Da, mi-ar plăcea, pentru că adevărul este că am ajuns și am găsit o țară foarte frumoasă și un oraș care a avut grijă de mine din prima zi”

Juan Kaprof, născut la Buenos Aires, fusese deja în Europa, atunci cand a evoluat pentru Metz, în Franța, în timp ce pentru López, a fost prima experienta din afara Americii de Sud.

„Eu am fost deja în Franța, în Italia și acum în România, care poate nu este o țară în care mă gândeam ca o să ajung atunci când eram copil, dar este bine ca am ajuns aici, într-un oraș care mi-a plăcut foarte mult, cu oameni foarte calzi, iar întâlnirea cu un argentinian a fost ceva foarte bun pentru mine”, a spus Kaprof.

”Botoșani este unul dintre cele mai vechi orașe din România, cu o istorie bogată și arhitectură eclectică care îmbină influențe din diferite epoci. Cunoscut pentru frumusețea sa naturală, Botoșaniul este înconjurat de peisaje pitorești și terenuri agricole fertile. În acest oraș, fotbalul este cea mai populară distracție.”, susțin jurnalistii de la ”Voz de America”.

În cadrul acestui reportaj au apărut si soțiile celor doi fotbalisti, Yamile Vene si Aldana Carrondi.

”E normal ca la un moment imi voi dori sa ma intorc in Argentina, pentru ca iti este dor de tara, chiar daca sunt aici sau in oricare alta tara, dar daca ar fi raman aici te obisnuiesti. Ne-au tratat super bine si asta a contat enorm”, a povestit Yamile, sotia lui Juan Kaprof.

”Mai am un baiat de 10 de ani, dar el nu a putut din veni cu noi din cauza limbii si a scolii. Cel mic, care are patru ani, este cu noi, dar este putin complicat pentru ca nu poate merge nici macar la fotbal, pentru ca nu cunoaste limba, asa ca studiaza engleza, pentru ca aici se vorbeste mult limba engleza si incercam ca el sa invete limba engleza pentru a-l ajuta in cazul in care vom calatori in alte tari”, a spus si Aldana, sotia lui Enzo Lopez.

Lopez și-a prelungit contractul pe doi ani de zile, urmand ca și Juam Kaprof sa faca același lucru. Enzo a vorbit in presa argentiniana despre prelungirea contractului cu FC Botoșani.

”Ceea ce m-a convins să vin în România a fost șansa de a mă arăta în Europa, lucru pe care mi-l doream încă de tânăr și când a venit posibilitatea nu am ezitat și am acceptat. Echipa era ultima în clasament și trebuia să obțină foarte multe puncte. Mi-au spus că sunt șanse, am vorbit cu Juan Cruz Kaproff și mi-a spus să vin în România. Din fericire am intrat cu dreptul, am reușit să dau goluri rapid.

M-am adaptat rapid, a fost esențial că Juan a fost aici, dar și echipa m-a făcut să mă simt foarte confortabil imediat, plus clubul care m-a ajutat să fie totul mai ușor. Mă simt bine aici si mă bucur ca am luat decizia de a ramane la FC Botoșani pentru urmatorii doi ani”, a precizat atacantul Enzo Lopez pentru AnalisisDigital.com.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: