Eveniment cultural organizat cu ocazia aniversării a 55 de ani de la înființarea Centrului Județean de Cultură Botoșani

20 octombrie 2023 | Local

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani aniversează anul acesta 55 de ani de la înființare, iar acest moment va fi marcat de doua evenimente importante, ce vor avea loc pe data 24 noiembrie.

Începând cu ora 11:00 va avea loc Simpozionul Aniversar „Tradiție și contemporaneitate”, care se va desfășura în sala Mihai Eminescu a Hotelului Rapsodia Botoșani, iar de la ora 17:00 va avea loc Festivalul Aniversar „Din Țara de Sus”, realizat împreună cu echipa Tezaur Folcloric, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani.

Vor urca pe scena Taraful de la Frumusica, Fanfara de la Vorona, Anslamblul ”Margineanca” Botosani, Ansamblul ”Stejarelul” de la George Enescu, Ansamblul ”Stejarelul” de la Vorona. Vor cânta Orchestra Populara ”Mugurelul” de la Dorohoi, cu artisti colaboratori, precum si Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor ”Ioan Cobala”, cu artististi cunoscuți din Botosani.

”Vreau sa promovăm cultura tradițională muzicală din județul Botoșani prin tot ce se va petrece pe 24 noiembrie. Spectacolul va fi difuzat ulterior pe TVR 1, in cadrul emisiunii Tezaur Folcloric”, ne-a declarat Iustina Irimia-Cenușă, managerul C.J.C.P.C.T Botosani.

Intrarea la spectacolul de la Casa de Cultura a Sindicatelor ”Nicolae Iorga”, va fi LIBERĂ, în limita locurilor disponibile.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: