FC Botoșani l-a transferat pe juniorul Razvan Creț, de la Băile Felix: ”Un transfer foarte bun”

25 iunie 2023 | Liga 1

Razvan Creț

Razvan Creț

Fundaşul stânga Răzvan Creţ, un tânăr și talentat jucător al echipei Lotus Băile Felix, echipa de Liga a III-a, a semnat cu FC Botosani pana la terminarea junioratului, dupa care va semna un nou contract de senior. Este al treilea transfer realizat de botosaneni, dupa Razvan Began si Jean Armel Drole.

Răzvan Bogdan Creţ a ajuns în atenţia celor de la Botoşani prin intermediul bihoreanului Sorin Costin, un apropiat al clubului moldav, care l-a recomandat, iar bihoreanu a fost prezent la reunirea lotului. Nu a trecut decât o săptămână şi cele două cluburi s-au înţeles, astfel că a fost semnat un acord între Lotus şi FC Botoşani, pentru ca jucătorul să evolueze la echipa din nordul Moldovei în următoarele sezoane.

Tânărul jucător bihorean Răzvan Creţ, care pe 29 mai a împlinit 17 ani, a parafat un contract pe doi ani, cu drept de semnătură pentru încă trei sezoane.

Conform preşedintelui clubului din Sânmartin, FC Botosani a platit si o suma de bani pentru transferul juniorului, sumă care va fi dublată când jucătorul va bifa 10 prezenţe în prima ligă la echipa din Botoşani. De asemenea, un eventual transfer de la formaţia botosaneana la un alt club ar aduce clubului Lotus un procentaj de 25% din valoarea tranzacţiei.

„Este un transfer foarte bun, atât pentru jucător, cât şi pentru noi ca echipă. Nu e de ici colo să transferi din Liga a III-a direct în prima ligă. Astfel revenim la obiceiurile noastre de a promova jucători către echipele din primele eşaloane şi cu siguranţă nu ne vom opri aici”, a precizat pentru BIHOREANUL, Alexa Krenek, preşedintele clubului Lotus Băile Felix.

Razvan Cret se afla in cantonamentul din Austria, cu FC Botosani, alaturi de alti juniori din cadrului clubului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: