TENSIUNI la Liga 4: Partizanul Tudora a CONTESTAT unul dintre marcatorii de la Viitorul Albești: ”Nu avea voie sa ajungă la Albești decât cu acordul nostru”

17 octombrie 2023 | Liga 4

Viitorul Albesti a castigat derby-ul cu Partizanul Tudora cu scorul de 3-1, iar unul dintre jucatorii care au marcat este Ionuț Galan, fost jucator al Unirii Curtesti.

Doar ca, inaintea fluierului de inceput al meciului, oficialii celor de la Tudora au contestat dreptul de joc al lui Galan, pe motiv ca jucatorul le apartine si a fost imprumutat la Unirea Curtesti, nu la Viitorul Albesti.

”Galan este jucatorul nostru. Noi l-am dat imprumut la Unirea Curtesti pentru o perioada de un an de zile. Nu avea voie sa ajunga la Viitorul Albesti decat cu acordul nostru. Asta am contestat, iar daca decizia nu ne va fi favorabile suntem dispusi sa depunem Memoriu la Federatia Romana de Fotbal”, a declarat pentru TopBt.ro unul dintre oficialii Tudorei.

Fotbalistul de 34 de ani a ajuns sub forma de imprumut de la Partizanul Tudora la Unirea Curtesti din februarie 2023 si pana in iunie 2023, asa cum apare si pe site-ul AJF Botosani.

captura AJF Botosani

Cum Unirea Curtesti mai avea de jucat meciurile din Cupa Romaniei – Faza Regionala, tudorenii i-au prelungit contractul pana in iunie 2024, insa acest acord nu mai apare pe site-ul AJF, ci doar imprumutul jucatorului de la Unirea Curtesti la Viitorul Albesti din august 2023 pana in iunie 2024. 

”REGULAMENTUL FIFA PRIVIND STATUTUL ŞI TRANSFERUL JUCĂTORILOR” spune clar ca un jucator imprumutat, nu poate fi transferat la o terta echipa, fara acceptul clubului de care apartine.

Joi se va anunta decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului din cadrul AJF Botosani, care va analiza toate aceste aspecte, desi chiar AJF Botosani ar fi trebuit sa sesizeze problema la inregistrarea transferului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: