Fetita de 8 ani ucisă la Albești, după o vizită la unchiul ei. Barbatul a fost arestat în ce se ascundea în pădure

25 mai 2024 | Local

Maria, fetiţă de doar opt ani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei a fost curmată brusc chiar de unchiul ei, la care fusese în vizită.

Trupul fetei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi, la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, Botoșani. Principalul suspect a fost prins după o mobilizare de forţe.

Maria a plecat vineri seara la unchiul său, care locuia în apropiere. Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit: Fetița a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.

Potrivit martorilor, copila era pe jumătate dezbrăcată cu urme de sânge. Primele indicii, potrivit Observator, au arătat că micuţa a fost violată chiar de către unchiul său.

Poliţiştii au făcut filtre pe o rază de 40 de km distanță, în ajutor fiind adus și un elicopter. De asemenea, au fost chemate și ajutoare din Suceava.

După ore de căutări, principalul suspect a fost prins. Din primele informații, bărbatul se ascunsese în pădure și a fost observat de polițiști, care au dat imediat alarma, fiind folosit și avertisment cu armele din dotare.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu rata interviurile topBT: